GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Game News
Welcome

Velkommen til <Divine Danes> hjem på nettet.

Guild Channel 197 EU Vindictus!

Guild News
ArchivesRSS

De første lvl60's i DD!

FuGso, Nov 6, 11 4:44 AM.


Så skete det for Divine Danes, Lørdag aften kunne Divine Danes se deres første lvl60'ere.

I det her tilfælde er det nok ikke nogen nyhed for de fleste i guilden, FuGso og Specs har knoklet på iløbet af ugen.

Dog ikke kørt konstant på med exp men os sørget for at få mats med undervejs til at kunne crafte det nye gear.
 (quests er fulgt)

Information om nyt gear vil sikkert kunne findes på forummet, idet det nu er class specific armor er det ret intressant. (Opdatere min egen tråd med armor information og kunne tænke mig Specs will do too.)

Idet armor og jewelery og exp er done, betyder ikke endeligt at der ikke er mere at se til, nej tværtimod. Den står self stadigvæk på at get abit AP for de sidste skills man nu har tilbage, men os mere til farming af disse 'Enchant Scrolls', kan være nogen af jer af stødt på dem som er ekstra stats man kan apply på sit armor.

Der vil komme mere forklaring under vores medlems debat omkring disse enchants for der er lige lidt lækker information omkring 'how to do' så man ikke går hen og fylder diverse armor med skidt scrolls, der findes en masse dårlige scrolls og har du først gjort det, ja så fanger bordet. Dette betyder at du ikke kan fjerne et enchant fra dit armor igen.


Lidt nyheder er altid godt!

Episode 5 lige om hjørnet!

FuGso, Nov 1, 11 6:32 AM.

 
Så er vi der endelig! EPISODE 5 lige om hjørnet hvilket betyder nyt content og nyt lvl cap til os der har ventet med længsel efter denne fantastiske tilføjelse. 

Dette betyder NYT armor, belts, rings, weapons etc. ! (dog må vi vente på transform ability til episode 6)
Nye abilities!! shield charge, reverse gravity og Fury no. 7!!!

Nye steder at hunte i the hallow depths, hilderforest!
Nye Bosser, og Hero Mode for lvl50+ på de fleste instances!
Meget mere information omkring patch notes kan findes på følgende link:
http://en.vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice&BoardIDX=1705

 

Der er nogle stykker der allerede har fundet ud af det næste gear til lvl54+ derved spørg omkring jer hvis i er intresseret eller evt. kig op på vindictus wiki page. ! :)

Vi har i længere tid gået og kørt mere og mere træt i bare at farme AP og Titles.(Men under alle omstændigheder skulle dette jo gøres for dem som elsker at buffe sin char med ekstra stats xD)

Det bliver dog rart med noget nyt at lege i, dog kom der den lille patch med halloween special men de nye halloween maps gav os kun lige ekstra fun for a day or two, så var det lidt tilbage til det gamle farming og det kedelige ræs.

Vi håber dog med det nye content og lvl cap at vi ser en del af vores members aktive igen, der har dog været en del inaktivitet fra en masse eftersom det blev lidt kedeligt.

Vi er pt. det største danske guild på EU vindictus og håber forsat på at der kommer members og mere aktivitet med tiden. Med det nye forum her vil vi have rig mulighed for at informere vores medlemmer om vores aktiviteter eller medlemmere kan selvfølgelig lave noget sammen. Håber det er med til at bringe hele guildet tættere på hinanden med mål om at blive stort og aktivt guild ved vindictus end game. !

Forsat GOD GAMING every1,

vh
FuGso

Nyt Free Forum til DD

FuGso, Oct 31, 11 4:54 PM.
Ja så der altså kommet et hurtigt free forum op. pt. står den til beta idet der endnu ikke er sat EU vindictus ind i det, Men det kommer nok.

Jeg ville ikke til at kode en hel side og fandt på den nemme løsning bare at bruge guildportal til at få et hurtigt website op med forum. Her kan vi så lige få lidt plads til at kommunikere med hinanden om diverse.

Håber i vil få det brugt :)

vh FuGso
Online Now
There are   members online.
Gallery
Recruiting
Er et dansk EU vindictus guild, som har været omkring siden beta+pre-launch,Hvilket har givet os en del members, Dette gør os til det største danske guild på EU. Vi acceptere alle danske ansøgninger til guilden da vi gerne vil være et blandet guild med massere at byde på. Smid en ansø
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%